InMotion Hosting Úplná recenze


Hostování InMotion Detaily

Proč si vybrat Hostování InMotion?

  • Produkty zdarma
  • Možnosti více plateb - 6
  • Různé balíčky - 22
  • Windows a Linux k dispozici

InMotion Hosting Umístění serveru

InMotion Hosting Servers in Los AngelesLos AngelesInMotion Hosting Servers in HerndonHerndonInMotion Hosting Logo
website builder
BoldGrid
$0 /Neznámé období
Všechny podrobnosti
  • DISK
    Unlimited Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
  • Panely
    CPanel
Cloud Hosting
cVPS-32
$160 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    32GB Paměť
  • DISK
    625GB SSD Prostor
  • DATA
    7TB Šířka pásma
Cloud Hosting
cVPS-2
$10 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    2GB Paměť
  • DISK
    50GB SSD Prostor
  • DATA
    2TB Šířka pásma
Cloud Hosting
cVPS-1
$5 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    1GB Paměť
  • DISK
    25GB SSD Prostor
  • DATA
    1TB Šířka pásma
VPS
VPS-3000HA-S
$83.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • RAM
    8GB Paměť
  • DISK
    260GB SSD Prostor
  • DATA
    6TB Šířka pásma
  • Vyhrazený IPS
    5
  • Panely
    CPanel, WHM
VPS
VPS-2000HA-S
$49.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • RAM
    6GB Paměť
  • DISK
    150GB SSD Prostor
  • DATA
    5TB Šířka pásma
  • Vyhrazený IPS
    4
  • Panely
    CPanel, WHM
VPS
VPS-1000HA-S
$29.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • RAM
    4GB Paměť
  • DISK
    75GB SSD Prostor
  • DATA
    4TB Šířka pásma
  • Vyhrazený IPS
    3
  • Panely
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-3000
$94.94 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    260GB SSD Prostor
  • DATA
    6TB Šířka pásma
  • Panely
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-2000
$67.84 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    150GB SSD Prostor
  • DATA
    5TB Šířka pásma
  • Panely
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-1000
$46.64 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    75GB SSD Prostor
  • DATA
    4TB Šířka pásma
  • Panely
    CPanel, WHM
Resellers
R-3000S
$30.24 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    160GB SSD Prostor
  • DATA
    1.6TB Šířka pásma
  • Panely
    CPanel, WHM
Resellers
R-2000S
$21.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    120GB SSD Prostor
  • DATA
    1.2TB Šířka pásma
  • Panely
    CPanel, WHM
Dedicated Server
Commercial Class 2000
$489.49 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • RAM
    64GB Paměť
  • DISK
    3TB SSD Prostor
  • DATA
    15TB Šířka pásma
  • Vyhrazený IPS
    15
  • Panely
    CPanel
Dedicated Server
Commercial Class 1000
$384.49 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • RAM
    32GB Paměť
  • DISK
    1TB SSD Prostor
  • DATA
    15TB Šířka pásma
  • Vyhrazený IPS
    15
  • Panely
    CPanel
Dedicated Server
Commercial Class 500
$310.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • RAM
    16GB Paměť
  • DISK
    500GB SSD Prostor
  • DATA
    15TB Šířka pásma
  • Vyhrazený IPS
    15
  • Panely
    CPanel
Dedicated Server
Elite
$248.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • RAM
    32GB Paměť
  • DISK
    4TB Prostor
  • DATA
    10TB Šířka pásma
  • Vyhrazený IPS
    15
  • Panely
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Dedicated Server
Advanced
$176.59 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • RAM
    16GB Paměť
  • DISK
    500GB SSD Prostor
  • DATA
    10TB Šířka pásma
  • Vyhrazený IPS
    10
  • Panely
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Dedicated Server
Essential
$115.69 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • RAM
    8GB Paměť
  • DISK
    500GB SSD Prostor
  • DATA
    6TB Šířka pásma
  • Vyhrazený IPS
    5
  • Panely
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Shared Hosting
Pro Plan
$14.71 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    Unlimited SSD Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
  • Panely
    CPanel
Shared Hosting
Power Plan
$8.49 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    Unlimited SSD Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
  • Panely
    CPanel
Shared Hosting
Launch
$6.39 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    Unlimited SSD Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
  • Panely
    CPanel
Resellers
R-1000S
$15.39 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    80GB SSD Prostor
  • DATA
    800GB Šířka pásma
  • Panely
    CPanel, WHM

InMotion Hosting Recenze hostingu 2021

Expertní recenze hostování InMotion

InMotion je spolehlivý a dostupný poskytovatel webhostingu, který vyniká v prostředí, kterému dominují hostitelé Endurance International. InMotion na nás zapůsobil širokou škálou nástrojů a funkcí, které zjednodušují proces hostování SMB, a to jak pro webmastery, tak pro začátečníky.

Naše testy také odhalily, že InMotion významně investoval do špičkové serverové infrastruktury. Rychlost a spolehlivost webu byla dobře hodnocena. Tento druh karty skóre není překvapením, že InMotion je nejlépe hodnocený poskytovatel hostingu pro malé i velké firmy.

Jak pro, tak proti

Pro:

  • Odborná podpora k dispozici 24/7/365 prostřednictvím telefonu, chatu, e -mailu a prodeje vstupenek.
  • Tvůrce webových stránek drag and drop BoldGrid usnadňuje rychlé nastavení vašeho webu WordPress.
  • Automatizujte opakující se back-end procesy pomocí záloh WordPress, Plugin a Themes.
  • S pracovním prostředím InMotion můžete bezpečně testovat nové weby WordPress.
  • Spolehlivost InMotion zajišťuje, že neztratíte zákazníka.
  • Chcete -li zrychlit načítání svých stránek, můžete si vybrat mezi dvěma americkými datovými centry.
  • Chraňte se před hackery a dalšími hrozbami spojenými s malwarem pomocí firewallů.

Nevýhody

  • Nejdostupnější hostingový plán InMotion je dodáván s pouhými 2 databázemi MySQL.
  • Plány webhostingu InMotion jsou nákladnější než dostupná řešení.
  • InMotion nabízí neomezenou šířku pásma, ale sdílené plány hostování WordPress mají omezení místa na disku.

Ceny a způsoby platby

InMotion nabízí plán pro každou velikost firmy. Základní sdílený plán WordPress je skvělý pro mikropodniky. Měsíční tarif WP-1005 začíná na 7,26 $ měsíčně a zahrnuje 1 webovou stránku a 40 GB úložiště SSD. Dodává se také s některými skvělými funkcemi WordPress, jako jsou bezplatné automatické aktualizace a tvůrce webových stránek BoldGrid.

InMotion nabízí Starter Business Plan, Launch. Stojí 5,99 $ měsíčně. Tento plán zahrnuje 2 webové stránky, neomezené úložiště, e -mailové účty a předinstalaci většiny platforem CMS. Získáte také správce záloh a bezpečné vrácení aplikace. Pokud chcete mít možnosti elektronického obchodování, budete muset upgradovat na další úroveň.

InMotion nabízí vyhrazené plány a plány VPS pro firmy střední a větší velikosti. Plány spravované VPS stojí 27,99 $ měsíčně, pokrývají neomezený počet webů a root přístup a také řídicí panel monitorování zdrojů. Essential začíná na 105,69 $ za měsíc. To zahrnuje WHM a cPanel, 500GB SSD úložiště a SSL certifikáty.

Ceny InMotion jsou obecně vyšší než průměr. Společnost klade velký důraz na odbornou podporu a kvalitní funkce, z nichž oba mají své výhody z hlediska úspory času a snížení stresu. Společnost nabízí pravidelné slevy, které mohou snížit náklady na plány.

Je to snadné

Recenze InMotion ukazuje, že společnost je schopna vyhovět vývojářům i začátečníkům. BoldGrid je webový nástroj pro přetahování, který vám umožní vytvořit webové stránky pro vaši firmu. Nabízí také automatické aktualizace WordPress, motivů a motivů.

InMotion může migrovat váš web zdarma, pokud jej máte. Další funkce, jako je neomezený počet e -mailů a bezplatné certifikáty SSL, vám pomohou udělat na zákazníky trvalý dojem.

Jsme vývojáři a záleží nám na tom, jak služby webhostingu řeší naše potřeby. Mnoho vývojářských funkcí InMotion nám přineslo velkou chválu. Patří mezi ně PHP 5 a více programovacích jazyků, stejně jako jevištní prostředí, kde můžete své nápady otestovat před jejich zveřejněním. InMotion nabízí mobilní přihlášení přes cPanel - tuto funkci milujeme - a také instalační program Softaculous 1 kliknutím, který vám umožní nainstalovat více než 400 skriptů.

Doby načítání a spolehlivost

Podle našich testů byl výkon InMotionu, pokud jde o dobu provozu a dobu načítání, výjimečný. Ačkoli společnost tvrdí, že 99,9% provozuschopnost je přijatelná, naše testování odhalilo, že doba provozuschopnosti byla ve skutečnosti blíže 99,95%. Web se občas kvůli plánované údržbě dostal do režimu offline.

Průměrná doba pozornosti se zmenšuje a zkrácení doby načítání může mít velký vliv na udržení a umístění zákazníků. Naše testování ukazuje, že InMotion se načítá v průměru 812 ms, což je mnohem rychleji, než doporučení Googlu na 2 sekundy.

To jsou vlastnosti

InMotion nabízí mnoho funkcí, dokonce i pro ten nejzákladnější plán. Jsme s nimi velmi spokojeni. Tvůrce webových stránek BoldGrid je zdarma a lze jej použít k vytvoření webu nebo migraci stávajícího webu s pracovníky podpory InMotion. Malé firmy bez znalostí webhostingu mohou využívat užitečné funkce, jako je pracovní oblast pro testování nových konfigurací nebo automatické aktualizace WordPressu. K dispozici je také webová pošta InMotion.

S vývojářskými nástroji společnosti získáte za své peníze také hodně. Instalační program webových stránek společnosti Softaculous vám umožňuje přístup k více než 400 skriptům, včetně phpMyAdmin, a také k řadě platforem elektronického obchodování. K dispozici je více účtů FTP a ke spuštění backendu můžete použít různé programovací jazyky. Jmenné servery InMotion lze použít ke zvýšení provozu na vašem webu a k zajištění správného nasměrování vaší adresy URL. Přestože společnost nenabízí automatické zálohování, můžete nastavit program automatického zálohování a vytvářet offline kopie.

InMotion věnoval čas optimalizaci rychlosti a zabezpečení vašeho serveru. Díky funkcím, jako je úložiště SSD a ukládání do mezipaměti, se váš web načte extrémně rychle. Můžete si také vybrat mezi dvěma různými datovými centry. InMotion chrání váš web před hackery a malwarem pomocí firewallů.

Zákaznická podpora

InMotion Hosting věří, že nemůžete mít dostatek zákaznických služeb. Skutečnost, že nabízejí podporu prostřednictvím telefonu, e -mailu a prodeje vstupenek, stejně jako Skype, na nás udělala dojem.

InMotion uvádí, že jejich tým podpory má v průměru čtyřleté zkušenosti s certifikací hostování. Každá interakce s nimi to potvrdila.

InMotion nabízí širokou škálu podpůrných služeb pro začátečníky. InMotion nabízí rozsáhlou znalostní základnu, která poskytuje přehled o technických a fakturačních problémech. Portál Zákaznické komunity vám umožňuje získat rychlé odpovědi od 8:00 do 21:00 EST po až pátek. Můžete také najít užitečné infografiky od InMotion, které vám pomohou porozumět základům hostování.

Recenze uživatelem

Naše odborné recenze zkoumají konkrétní kritéria, aby posoudili, zda je služba vynikající, průměrná nebo jen adekvátní. Jakmile dokončíte naši recenzi, přečtěte si recenze zákazníků a zjistěte, co si zákazníci InMotion myslí o službě, funkcích a výkonu.

Závěr

Naši odborníci hodnotili InMotion jako společnost se spoustou funkcí, která nabízí individuální podporu v každé fázi. InMotion nabízí bezproblémové přistání uživatelům, kteří s webhostingem teprve začínají. Obsahuje uživatelsky přívětivý nástroj pro tvorbu webových stránek a předinstalovaný WordPress.

InMotion je také skvělý nástroj pro vývojáře. Díky back-endovým konfiguracím můžete být snadno kreativní díky dostupnosti více programovacích jazyků a také instalačnímu programu aplikace na 1 kliknutí. Bylo také potěšením zjistit, že naše pracovní servery nám umožnily rychle otestovat náš web v zabezpečeném prostředí. Také jsme milovali, jak snadné je přihlásit se do našeho cPanelu na mobilních i stolních zařízeních.

Přestože InMotion může být o něco dražší než jeho konkurenti, nabízí širokou škálu funkcí a znalý tým podpory. InMotion doporučujeme pro nové i stávající firmy, které chtějí vylepšit nebo spustit svůj web.

Ceny hostování InMotion

tvůrce webových stránek
BalíkCenaMísto na diskuŠířka pásmaPanely
BoldGrid$0 NeomezenýNeměřenoCPanel
Cloudový hosting
BalíkCenaMísto na diskuRAMŠířka pásmaOperační systém
cVPS-1$5 SSD25 GB1 GB1 TBwindows server planelinux server plane
cVPS-2$10 SSD50 GB2 GB2 TBwindows server planelinux server plane
cVPS-32$160 SSD625 GB32 GB7 TBwindows server planelinux server plane
VPS
BalíkCenaMísto na diskuRAMŠířka pásmaOperační systémVyhrazený IPSPanely
VPS-1000HA-S$29.99
44,99 $ po prvním funkčním období
SSD75 GB4 GB4 TBlinux server plane3CPanel, WHM
VPS-2000HA-S$49.99
74,99 $ po prvním termínu
SSD150 GB6 GB5 TBlinux server plane4CPanel, WHM
VPS-3000HA-S$83.99
129,99 $ po prvním funkčním období
SSD260 GB8 GB6 TBlinux server plane5CPanel, WHM
Prodejci
BalíkCenaMísto na diskuŠířka pásmaOperační systémPočet stránekPanely
R-1000S$15.39
29,99 $ po prvním funkčním období
SSD80 GB800 GBlinux server planeNeomezenýCPanel, WHM
R-2000S$21.99
39,99 $ po prvním funkčním období
SSD120 GB1,2 TBlinux server planeNeomezenýCPanel, WHM
R-3000S$30.24
57,99 $ po prvním termínu
SSD160 GB1,6 TBlinux server planeNeomezenýCPanel, WHM
VPS-1000$46.64
59,99 $ po prvním termínu
SSD75 GB4 TBlinux server planeNeomezenýCPanel, WHM
VPS-2000$67.84
99,99 $ po prvním termínu
SSD150 GB5 TBlinux server planeNeomezenýCPanel, WHM
VPS-3000$94.94
169,99 $ po prvním funkčním období
SSD260 GB6 TBlinux server planeNeomezenýCPanel, WHM
Dedikovaný server
BalíkCenaMísto na diskuRAMŠířka pásmaOperační systémVyhrazený IPSPanely
Nezbytný$115.69
169,99 $ po prvním funkčním období
SSD500 GB8 GB6 TBlinux server plane5CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Pokročilý$176.59
209,99 $ po prvním funkčním období
SSD500 GB16 GB10 TBlinux server plane10CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Elita$248.99
289,99 $ po prvním funkčním období
4 TB32 GB10 TBlinux server plane15CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Obchodní třída 500$310.99
359,99 $ po prvním funkčním období
SSD500 GB16 GB15 TBlinux server plane15CPanel
Obchodní třída 1000$384.49
429,99 $ po prvním funkčním období
SSD1 TB32 GB15 TBlinux server plane15CPanel
Obchodní třída 2000$489.49
529,99 $ po prvním funkčním období
SSD3 TB64 GB15 TBlinux server plane15CPanel
Sdílený hosting
BalíkCenaMísto na diskuŠířka pásmaOperační systémPočet stránekPanely
Zahájení$6.39 SSDNeomezenýNeměřenolinux server plane2CPanel
Plán napájení$8.49 SSDNeomezenýNeměřenolinux server plane6CPanel
Pro Plan$14.71 SSDNeomezenýNeměřenolinux server planeNeomezenýCPanel

Více typů plateb

Různí zákazníci rádi platí různými způsoby a InMotion Hosting vám umožňuje je všechny obejmout


InMotion Hosting - credit
InMotion Hosting - MasterCard
InMotion Hosting - debit
InMotion Hosting - prepaid cards
InMotion Hosting - check payments
InMotion Hosting - paypal

InMotion Hosting Několik slov

Bezpečný, spolehlivý a rychlý výkon pro všechny vaše potřeby webhostingu s podporou 24/7 a 100%
záruka spokojenosti.

44 Komentáře

Patrick Donahue

Jan 07, 201004:22
InMotion Hosting has proven to be a reliable hosting provider in all respects. Over the past several years I have used other providers, none would compare to the reliability and outstanding support offered through InMotion Hosting. As a web developer and site administrator myself, I would highly recommend their services to anyone. Their support staff is A+ , Patrick Donahue, [email protected]

Kathy C.

Dec 21, 200902:27
I have been with IMH for a number of years, and plan to stay with them. A good friend of mine used them, and hosted a forum for me, so all in all I have been involved with IMH for about 6 years.
I have had my own account with them for 3 years or so.
You can't beat the customer support, whether it is by way of email, or the telephone. They are prompt, and always have done what it took to solve any problems.
I rarely have down time at all. I have tested other hosting services, and frankly they just didn't compare to IMH. I totally trust them to take care of me.
Go with IMH, you won't regret it!!

Reza Gorji

Dec 19, 200902:35
I've been with IMH since 2005. I've had a few instances where the server went down (any server can go down). In all instances it was restored to full capacity by their experts. The only drawback I see in their service is that on large accounts (>10GB) there is no backups done by their servers unless additional $$ is willing to be spent by the customer.

Webmasters should backup their own files but uploading can take a significant amount of time (days/weeks) if the site is large. If IMH fixed this problem, they would be perfect in my opinion.

Wayne Filichowski

Dec 10, 200909:09
InMotion Hosting delivers where it counts. First the reliability of their service and serviers is second to none. Second, the world of upgrading sites, moving files from server-to-server can be very intimidating. Their tech support professionals will get the job done, even if it takes a call back. And, they do follow-up on their commitments. I'm pleased that I selected them as my host.

Charlyn Johnson

Nov 07, 200906:14
When I had to select a new hosting service, I searched on the Internet and found 5 candidates. I hate automated systems, so I called the Technical Support numbers to see what would happen. InmotionHosting easily won my business because I got to talk to a real person.

I've been with InmotionHosting for two years. I call Technical Support from time to time and they are consistently excellent. Every support person has been polite and pleasant and knowledgeable.

InmotionHosting offers excellent features, uptime, and support for a very reasonable price and we couldn't be happier.

John Casten

Oct 29, 200901:56
Pricing is very attractive, and tech support is very fine (and I know tech support). I did my homework before selecting InMotion and have recommended it to my friends and colleagues.

Alison

Oct 26, 200909:41
I carefully chose InMotion as my host, and it has proven to be an excellent decision. Questions are usually answered very promptly and expertly by email. I am successfully learning to navigate the waters and recommend InMotion to anyone who mentions they're looking for a host. Keep up the good work!

Nancy Pliska Robinson, Ph.D.

Oct 26, 200909:05
I recommend InMotion to everyone. It is such a relief to know that I'm speaking to an intelligent human being that lives in this country and can speak English.

Everyone is skilled and knowledgeable about the technical aspects of website hosting. I have always been able to resolve any issues. As a result, I have a website that is always functioning the way it should - it says a lot to my clients and customers - a working website makes me and my organization look credible.

Jeff C

Oct 20, 200905:22
After having many issues with my old hosting company, I decided that I needed to make a change. I spoke with Inmotion after reading many reviews and checking out their options and decided to give them a try. The customer service before and after the transition was absolutely top notch!

Mike

Oct 08, 200911:41
I have hosted with other company's, Ran web sites and things for others with there hosts, I have never had a better experiance untill i fell upon inmotion, there prices are fare, there service is top notch, ask for help and you get it. I have waited for 45 minuets for other hosts to ask them a question that they can not answer. with inmotion never more then 3 minuet wait, even with chat help.
I can't say anything bad about them becouse there is nothing to say bad at all

in fact i transfered my 3 domains over to them THERE GREAT

corey

Oct 10, 200905:15
Inmotion has been great, there support is unsurpassed and handled in a timely manner, usually in less than two hours for a support ticket and they get things handled the first time.The price is great as they have price plan for every need from small packages to dedicated servers. The uptime is great in almost a year my site has never been down and that is a plus for any hosting company.

nishanth

Apr 09, 201009:38
We have tried more than 20 best hosting providers till date.

and InMotion hosting is the WORST host.

tristate

Sep 28, 200904:13
If you are thinking about InMotion Hosting for building your site.DON'T .....GARBAGE
I did use them, no customer support at all. High on price , low on customer support

Al

Dec 29, 200805:31
Online support is always offline.

Mr. Kitchen

Sep 15, 200811:25
Fair price, but terrible service! The support personnel are divided into two camps, those that are doing their best to solve problems with limited training and resources while trying to treat the customer properly, and those who just don't care. Sadly, the later appears to be indicative of the management as well.

They maybe have two or three good people. Most are extremely ignorant and lack all necessary people skills. While I understand their feelings of frustration and the anger that follows, I can't excuse taking it out on the customer.

At the end of the day, it matter little how much a person pays for service if the experience is lousy. And it was. Take it from a computer professional and keep looking.

Sean

Jun 03, 200806:23
InmotionHosting is the best company for shared hosting.
The prices, features and support is a few good examples.
My shared webhosting hasn't experienced a single problem and I've been with them 5 months. Even though the servers are in US, and I live in Europe (Sweden specifically) I still upload and download on very high speed.
I use their Pro Business Class webhosting package with two addons: A dedicated IP and Self-assigned SSL certificate.

If you want a fast and reliable webhosting, use Inmotion.

Rich

Mar 03, 200807:13
We spent the money on a dedicated server, and there are always issues. First the IP they gave was marked as spam. Emails from our server are continually marked as not from a valid server by some isps (most notably comcast) which inmotion has said they can do nothing about and will not contact comcast on my behalf. Weekly (or more lately) there are logs that weren't cleared, ssl certs set incorrectly, or some other issue that causes our website to be down or running poorly.
There customer service exists, but they ever fully solve a problem and in fact if they often wont take my chats so I have to use a psuedo name for them to address our issues.

There product and knowledge is poor and they don't seem to understand that for many users their website is their livelihood.. If yo...

Jan-Wouter Stigter

Jan 25, 200806:53
Very cost effective: 2 domains for USD 6.95 a month and 6 domains for USD 8.95 a month. Great customer service, fast replies and 24 hrs available. They set me up on a Sunday when it was nighttime in NY/LA! I was with 1and1.com before but they were seriously hopeless. Also a great feature: help chat. They replied in seconds! Only drawback, if it is one: they use Linux. So you can't use Active Server Pages or Access databases. Instead, HTML of course, PHP, MySQL and lots of other possibilities.

J-C G.

Nov 17, 200706:35
Excellent Shared hosting, no problems with servers. My websites have always been accessible. I recommend Inmotion.

Pawandeep Singh

Oct 19, 200910:54
It is great hosting provide. I have been using “In Motion Hosting” from past 3 years and I have no issues with it. Customer service is excellent. Whenever I need help, I just call them and they solve the issue right away.
Their prices are little higher than any other hosting service provider but I believe that it worth it because of the customer service that they are providing with the plan.
I have exercised about ten different hosting service providers in the past ten years and In Motion Hosting is the only one that I choose to say with.

techice

Sep 08, 201010:37
We use Inmotion hosting VPS service for three years.

It's works ok for low visit traffic.

The most frightening thing for me is the VPS crashed a couple of days ago. We lost all of the mysql databases, images and web files. There no backup for that. We need rebuild our website from Zero beginnings.

That's very bad.

T. Earl

Oct 19, 200908:39
Been with other hosting companies and have never had the great level of service as I have had with InMotion. One suggestion to InMotion, please find a better way for me to pay my subscription when it is due.

Sam Strapason

Dec 10, 201006:20
Customer support from inmotion hosting is excellent! We are highly dependent on our website so that customers can fill out a quote request and view our specials. One day our site was down and we quickly turned to the live chat feature. Customer support (Michael that day) helped us get our site back up and running quickly. Without his help, I don't know what we would have done!

Apr 15, 201609:19
I had quite a chat this morning with AdamC and I am impressed with the help and guidance I got. nice guy with good knowledge.
thanks

Apr 15, 201608:47
As a new customer, I have been really impressed with the customer service of Inmotion Hosting. I was assisted by David P & Colton W over Skype & Support Chat and they were really helpful in solving the problem

Apr 15, 201603:41
As a new customer to InMotion I have received some excellent support from Chase S, in the Managed Hosting Support team.

I had a VPS with another company and a business site with another one, and Chase got me migrated to InMotion seamlessly and fielded literally dozens of requests from me as I got up and running there. I think he may have pulled out most of his hair dealing with all my requests for assistance, but he handled it excellently and provided exemplary customer service.

The support I received from Chase made it very clear to me that I'd picked the right company to move my business to.

Two thumbs-up for InMotion!

Apr 15, 201612:26
Can't write enough about how much we like working with there tech guys and girls ... Andrew C was great ... Smart quick and to the point .. i sometimes have very complicated problems .. we are hosting over 50 webs world wide
I have work with providers in US and Europe, these guys win hands down ... hope they never get bought out ...

louiev

Apr 14, 201611:57
Skvělá technická pomoc
Tým technické podpory ve společnosti Inmotion Hosting znovu a znovu velmi pomáhal a trpělivě pomáhal a řešil naše problémy. Záměrně jsme se přestěhovali do této hostingové společnosti, protože jsme slyšeli, že jejich podpora byla vynikající. A pověsti měly pravdu!

Mar 05, 201612:19
It's one of the best hosting providers in the world. Customer service is really helpful. I have never created a web site with WordPress before and they really helped me with any problem on the way. Servers are 99,99% Up. I had no issues with them at all. I'm very happy.

-hidden-

Oct 28, 201505:02
I host several sites with inMotion for more than 10 years. I am not a tech wizard and was helped numerous times in the most efficient manner. Love their hosting, customer support and patience on phone. Highly recommend it to everyone as I do to my friends.

rod bauer

Dec 10, 201001:28
sorry, dont have time to type properly formatted , punctuated etc review now...
your service has been great. it is sometimes affected ( eg downloads, uploads ) by my isp ( verizon ) which i dont like. if you could be the isp and i could bypass verizon that would be great but hows that gonna happen when the wire to my house is verizon equip ?
price is great and recently you took over registration of my domain name for free, which saved me money ( from melbourne it ). up and down time is generally good but changes with traffic and time of day etc which is normal. i love your service and the price, the space i have for that price for ftp stuff and if i ever get into things as a real money making business on the web i would upgrade with you. i also recommend you to others. i also love...

-hidden-

Oct 27, 201503:14
Good morning, my pleasure was have been assistance of Edward P., he was patient, professional and looked for all ways help me. Thank you to learn your crew to do a good job. Congratulations.

Oct 20, 201505:37
I'm very happy with service Inmotionhosting. Usually our company change hosting every 2 years. But last 6 years we are with Inmotion. Do you think we need more explanation? Quick response and 99,9999 uptime. Stuff ready to help every time.
Thank you guys!

-hidden-

Oct 20, 201505:33
rychlý přátelský zákaznický servis.
S inmotion hostingem pracuji 6 let. Během té doby jsem s nimi hostil několik webů a mám s nimi také mnoho doménových jmen a zjistil jsem, že jsou spolehlivé s menšími weby bez velkého provozu, ale měl jsem problémy s většími weby se spoustou provozu, ale vždy to bylo schopný překonat jakékoli problémy s pomocí jejich technické podpory a většinu času to přišlo na nastavení mého webu. Dnes jsem kontaktoval technickou podporu a setkal jsem se s rychlou dobou odezvy pokaždé, když jsem poslal odpověď, a znalý agent technické podpory, který pochopil mé problémy a šel nad rámec toho, co většina agentů technické podpory dělá. Trvalo mu to jen pár minut ...

SORRY00

May 11, 201303:51
POKUD POUŽÍVÁTE INMOTIONHOSTING, POUŽIJETE SE
Nedávno společnost Inmotionhosting nastavila automatické obnovení domén bez jakéhokoli souhlasu nebo oznámení svým zákazníkům. Nebudou vás upozorňovat na žádné změny provedené v rámci jejich společnosti, ale očekávají, že své peníze předáte. V Inmotionhostingu pracuji již několik let a bylo zvykem, že vám každý rok posílali e-mailová upozornění na obnovení domén. Ale najednou to udělali jako možnost, kde VY musíte nastavit nebo vypnout připomenutí automatického obnovení domény ve vašem účtu. To předtím nebyla možnost, protože rozdávali každoroční upomínky, a já jsem nebyl upozorněn, že se to stalo volbou, takže tímto způsobem vám dali vinu, pokud vás nechtěli ...

xkira

Oct 18, 201207:05
this company is the worst in the world do not host with these guys you will be sorry
had to transfer domain from them and they would not contact me after several attempts to do so
they will not call you back or answer your emails
they take your money and don't provide a good service

Ngu Khap

Sep 28, 201202:42
Ověření - tak nepříjemné
U jiné hostingové společnosti ji po registraci domény, hostingu, mohu do minuty aktivovat. Ale s InMotion jsem si vzal 1 den a ještě jsem neskončil. Po registraci musím počkat alespoň 1 hodinu, než provedou ruční ověření. Odesílání a & quot; ověřovací formulář & quot; s uvedením informací o mém průkazu totožnosti. Pokud chcete registr & amp; používat doménu / hosting rychle, inMotion se nedoporučuje.

Peter

Aug 01, 201202:14
Špatná spolehlivost / doba provozu
Náhodně kontrolovaná stránka po dobu 2 let, mnoho případů bez odezvy, prostoje. Velmi nespolehlivý. Nejhorší ISP, jaký jsem kdy použil. Hledám co nejdříve pohyb!

privatepractices

May 23, 201205:51
inmotionhosting.c naštve
inmotionhosting.com dal informace o mnoha skrytých složkách
mnohokrát moje svolení. systém technické podpory má zpomalit, aby lidé nebyli upřímní.

Feb 20, 201208:53
Špatný zákaznický servis
Zkoušel jsem dnes večer zavolat na pár docela základních otázek, ale nebyl jsem schopen přimět někoho na lince, aby pomohl, když jsem dvakrát volal a čekal, dokud jsem si neuvědomil, že se nikdo nikdy nezvedne ... Takže jsem zkusil online chat . Bože, jaká zábava!

Jsem velmi výmluvný a ohleduplný člověk a na chatu jsem měl dvě jednoduché a celkem přímé otázky. Než jsem mohl úplně vysvětlit svou první otázku, byl jsem náhle odpojen. Hmm, to je divné. Nezdálo se mi, že bych stiskl nějaká tlačítka, aby se to stalo ... Možná nejsem tak přímý, jak by mě chtěl mít tenhle tech geek ... nebo možná spojení prostě bylo ztraceno (tak či onak; Neříkám moc pro web ...

Tasos Vogiatzis

Feb 22, 201111:26
As I customer I'm fully disappointed. Our account has been suspended and we have no access to the control panel, emails (!) and ftp because the traffic was to high (250 visits per day). We are now afraid that we will lose all our critical data because they give no access to them. We are really terrified as a company and have been fully stultified to our customers because they see a message like that (pointing to a file suspended.cgi - you can understand what suspended means to a customer or partner!!!):

This site is currently unavailable

If you are the account holder, please contact customer service. Our customer service center is available 24x7 via phone, chat, or email.

Dec 13, 201008:58
We have been extremely happy since moving to InMotion. It's half the price and double the features of our previous host, plus no "ticket" style customer service, (it's so nice to talk to a real person!) You cannot beat the speed and space for the price. Thank you so much for keeping our business speeding along and keep up the great work!

Apr 16, 201601:13
Just a quick note to let u know that I was assisted by Colton W. on the chat and he was of great help.Very satisfied with his assistance today.
In fact, everytime I have needed help the customer service has been amazing and has quickly resolved my questions. Excellent service.

Apr 17, 201603:39
I had a database issue at my site and I contacted your support by opening a chat session. I received excellent service from Shan F, who was able to fix the problem in half an hour. Time after time I’m amazed by the support you guys provide!